Velkommen

Denne side er fuld af gode ideer til aktiviteter man kan lave sammen med børn. Søger du inspiration til din families næste rejsedestination, tips der kan gøre kuffertpakningen nemmere, ideer til aktiviteter i sommerferien eller til en mørk regnvejrsdag? Temaidéer til den næste børnefødselsdag? Så er du landet det rigtige sted!

 

Vi har prøvet at holde det hele så enkelt og inspirerende som muligt, hvorfor denne side er bygget op som en slags inspirationsbog fuld af billeder som forhåbentlig kan give dig gode idéer til aktiviteter med de små.

 

Vi håber du får glæde af den side, som er kommet til i samarbejde med Labelking.dk. Labelking designer flotte og farverige navnelapper i god kvalitet som kan passe på dine børns ejendele til hver en tid.

 

 

Rigtig god fornøjelse med siden!

 

De bedste hilsener,

Teamet bag pixtures.dk & Labelking.dk