Temaidéer til den næste børnefødselsdag

Mangler du temaidéer til den næste børnefødselsdag som nærmer sig virkelig hurtigt? Så har vi samlet en liste over 5 temaer der både er lidt klassiske men også lidt anderledes. Ligemeget hvad du vælger at gå med er det vigtigt altid at inkludere dit barn – hvad har de lyst til? Har de givet udtryk for noget bestemt? Det er i sidste ende dem der skal have en skøn dag der lever op til deres forventninger 🙂 Vi håber denne liste kan give dig inspiration og hjælpe med at gøre dit barns næste fødselsdag en sjov, festlig og i det hele taget skøn oplevelse!

 

1. Din yndlings Disneyfilm

2. Fest i smølfelandsbyen  

3. Tidsmaskinen 

Her tænker vi at man selv kan vælge om man vil klæde sig ud som en person fra fortiden eller en person fra fremtiden – dette er garanteret den sjoveste fest og vil give lejlighed for mange gode snakke. Dette tema anbefales dog til lidt ældre børn.

4. Til eftermiddagste hos dronningen

5. Fødselsdag på værkstedet