De bedste charterrejse destinationer i Europa når man rejser med børn

Det er så skønt at komme ud og rejse! De sidste mange årtier har charterrejser været en meget populær måde at rejse på. Dette er ikke kun fordi charterdestinationer ofte ikke er mere end et par timers flyvetur fra Danmark, men også fordi man køber en rejsepakke og det kan de fleste gange spare en for en masse planlægning og stress. På den måde kan man bruge sin energi på at fokusere på hinanden, ferien, afslapning og familiehygge.

 

Vi har samlet de bedste charter destinationer i Europa, som er perfekte når man rejser med børn. Vi har delt dem op i to forskellige lister – den første er over “klassikerne” som har været favoritdestinationer for danskere i flere år og den anden er over nye feriedestinationer som er blevet meget populære de seneste år af mange forskellige årsager (vejr, pris, mad, strande, kultur).

 

Klassikerne:

  •  Spanien

  • Grækenland

  • Frankrig

  • Italien

  • Portugal

  • Tyrkiet

 

De nye:

  • Kroatien

  • Bulgarien

  • Makedonien

  • Serbien